Maatwerk meubels

Maatwerk

Maatwerk meubels

Het ideale woon- en werkgenot begint bij mooie, maar vooral ook goede meubels.

Heeft u een idee of wens voor een soort inbouwkast of een unieke keukentafel? Of wellicht heeft u een afwijkende muur waar u graag een praktische kast wilt. Door maatwerk meubels kunt u optimaal genieten en bespaart u veel kostbare ruimte. De maatwerkmeubels zijn handgemaakt om zo tot een mooi eindresultaat te komen en het perfect op u wensen en behoeften aan te laten sluiten. 

Maatwerk voor uw organisatie

Zowel op zakelijk als particulier gebied kunnen wij maatwerk leveren. Het gehele kantoor voorzien van dezelfde stijl? Dat is mogelijk! Wilt u uw bedrijfslogo laten doorvoeren in het meubilair? Wij laseren uw logo in het meubilair!

Voordelen van maatwerk

Waarom zou u kiezen voor maatwerk meubels? Hiervoor zijn verschillende redenen. Zo wordt er met maatwerk altijd gekeken naar uw situatie en bent u verzekerd van unieke meubels aangepast op uw woon- of werksituatie. 

  • Unieke meubels die aansluiten bij uw situatie;
  • een persoonlijk afgesteld product; 
  • uw eigen creatieve ideeën komen tot leven; 
  • aangepast aan diverse prijs- en kwaliteitseisen;
  • vrijheid in materiaalkeuze. 

Wij adviseren u graag

Wilt u meer informatie of zoekt u een meubel of woonaccessoire die niet op de website staat? Wij gaan graag met u in gesprek en adviseren u graag! Neem gerust contact met mij op.
Of ga naar 
Contactpagina