Altijd gratis verzending

Over ons

Meubelmaker Eelco Bosgraaf

Op zijn achtste begon Eelco Bosgraaf met het maken van zijn eerste creatieve ideeën en zijn eerste ontwerpen. Een aantal jaren later begon hij met het maken van meubels van steigerhout. Hier begon zijn passie en interesse voor het maken van meubels. Later rondde hij de opleiding Allround Meubelmaker af. Daarna is hij verder gegaan om zich meer te specialiseren en de fijne kneepjes uit het vak te leren. Hij is gestart met de opleiding Ontwerpend Meubelmaker, hier ontplooide hij zijn creativiteit tot échte meubelmaker.  

Maatwerk meubels voor thuis of op het werk 

Wij ontwerpen meubels op maat. Wij leveren méér dan meubels, van de meest uiteenlopende projecten tot woonaccessoires. Wilt u nieuwe meubels voor uw keuken, een nieuwe kast in uw slaapkamer of woonkamer? Bij Meer dan Meubels is alles bespreekbaar! Daarbij is het ook mogelijk om meubels voor uw kantoor te maken, zoals praktische kantoorkasten, bureaus of inbouwkasten. 

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten laserwerk, maatwerk en freeswerk. Bekijk onze diensten en kijk wat wij voor u kunnen betekenen. 

Wij adviseren u graag

Wilt u meer informatie of zoekt u een meubel of woonaccessoire die niet op de website staat? Wij gaan graag met u in gesprek en adviseren u graag! Neem gerust contact met mij op.
Of ga naar 
Contactpagina