Maatwerk meubels

Laserwerk

Het graveren in meubels met gebruik van een laser wordt steeds populairder.

Door middel van laserwerk kunt u uw meubels, maar ook accessoires, persoonlijk en uniek maken. Denk bijvoorbeeld aan een wereldkaart van hout voor aan de wand. Een échte eyecatcher voor in huis!

Een laser is erg nauwkeurig. Zo worden de onderdelen exact op maat gelaserd en bent u verzekerd van een mooi resultaat. Wij kunnen de fijnste vormen laseren, in iedere houtsoort. Van steigerhout tot MDF, maar ook kunststof. Onze laser heeft een werkveld van 250 bij 130 cm. 

Waarom graveren met een laser? 
Er zijn talloze voordelen te benoemen voor het graveren met een laser: 

  • Zeer nauwkeurig graveren van motieven en patronen;
  • snel en efficiënt werken;
  • geen nabewerking nodig;
  • splintervrij;
  • contactloos, minder breuk en snijfouten. 

Laserwerk voor thuis

Wilt u in de keuken een uniek tafelblad of woonaccessoires die niemand anders heeft? Of wilt u het logo van uw favoriete sportclub laten graveren in een kruk? Alles is mogelijk: van accessoires in de babykamer tot het realiseren van een compleet interieur. 

Laserwerk voor uw bedrijf 

Onderscheidend meubilair op uw werk of een unieke vergadertafel inclusief bedrijfslogo? Ook dit is mogelijk bij Meer dan Meubels. Wij graveren uw bedrijfslogo of afbeelding in uw meubels zo heeft u personalisatie van uw meubilair. 

Wij adviseren u graag

Wilt u meer informatie of zoekt u een meubel of woonaccessoire die niet op de website staat? Wij gaan graag met u in gesprek en adviseren u graag! Neem gerust contact met mij op.
Of ga naar 
Contactpagina